Bemutatkozás

Alapítástól a jelenig

A Team Plating Hungary Kft-t 2010. december 15-én alapította Eric William Joseph és Körmöczi Tibor. Vállalkozásunk felületkezelési technológiákkal foglalkozik, amelyek sikeresen alkalmazhatóak számos szakterületen az autóipartól, a lakberendezésen át, egészen az exkluzív ajándéktárgyakig. A dél-afrikai tulajdonos több mint 40 év tapasztalattal rendelkezik ezen a területen, sikeres munkákat, gyártelepítéseket végzett számos országban, például Dél-Afrikában, Németországban, Argentínában, Brazíliában, Indiában, és Mauritiuson. A 2011-es év folyamán a Team Plating Hungary Kft megkapta a szükséges engedélyeket a működéshez és elkezdte augusztusban a felszerelés telepítését Németországból Budapestre.

Központunkat a XVI. kerületi Ikarus Park területén bérelt 1200 négyzetméteres csarnokban alakítottuk ki. 2012 első félévében összeszerelésre került 2 gyártósor, márciusban pedig cégünk megszerezte a működéséhez szükséges engedélyeket., 2013-ban a ISO9001 és ISO14001 TÜV tanúsítványokat is elnyertük. Ezek a tanusitványok évente újitva vannak. Április folyamán saját laboratóriumot szereltünk fel, mely lehetővé teszi a folyamatos minőség-ellenőrzést, az általunk vállalt munkák kiváló minőségének a bemutatását a megbízóink felé. A laboratóriumi felszereléshez tartozik egy sókamra, automata- és kézi rétegvastagság-mérő, hogy a kezelt darabokat tesztelni lehessen a technikai specifikációban előírtak megfelelősége szempontjából. Ugyanakkor a használt vegyszerek folyamatos ellenőrzés alatt állnak, hogy általuk minőségi munkát végezhessünk. Júliusban telepítettünk egy légmosó rendszert, mely után az első próbatermelés is megtörtént. Szeptemberben a víztisztító rendszer telepítése is sikeres volt, mely után az üzemterület képessé vált a termelés elindítására.

Júniustól elkezdtük a régi kollégák melletti új munkaerő kiválasztását és betanítását, mellyel párhuzamosan a lehetséges ügyfelek felkeresése is elindult. November végére minden működéshez szükséges engedélyt beszereztünk, így elindulhatott végre a termelés. Mintadarabjaink minősége és az általunk ajánlott árazás több neves céget is meggyőzött, melyekkel a novemberi termelésindítás óta tovább mélyültek a kapcsolatok, és várhatóan a jövőben is komoly megrendelés állománnyal fogják cégünket ellátni. A lenti képeken lehet látni a cégünket a termelés inditásánál.

 

irodatelephely
Telephely

automata gyártósor
Az automata gyártósor