Tevékenységek

Nikkel, Chróm

A galvanizálás tulajdonképpen egy gyűjtőfogalom, amely mindazokat a felületkezelési technológiákat magába foglalja, amelyek segítségével, egy fémfelületre egy másik fémréteget juttatunk fel elektrolitikus úton. A galvanizálás rendkívül hatékony eljárás, amelynek nem csak a korrózió védelemben van jelentős szerepe, hanem a kezelt felületek esztétikai hatását is jelentősen javíthatja. Alapvetően, mindazok a fémtárgyak galvanizálhatóak, amelyek egyébként jó elektromos vezetők, mivel az elektrolitikus eljárás, amint azt a neve mutatja, elektromos áram segítségével történik.

 

automata gyártósorautomata gyártósor
Az automata gyártósor

A nikkelezéshez használt kádunk méretei: 1800 mm hosszú, 1500 mm mély és 400 mm széles a régi vonalon. A másik újvonalon 1800mm hosszú, 1500mm széles és 500mm mély kád van.

A cég labóratoriumában a vegyészmérnökünk folyamatosan ellenörzi a vegyszerek minőségét. Előnyünk abban rejlik, hogy könnyen elérhetőek vagyunk számukra - budapesti központunk kedvező a vevőink számára. Az elmúlt években összecsiszolodott egy nagy tapasztalattal rendelkező csapat. Munkatársaink betanítása sikeres volt, nagy figyelmet fordítunk képzésükre, velük az automata termelő soraink minőségi hozzáadott értékű munkákat eredményeznek. Az ultrasonic  rezgő felszerelés biztosítja a jó minőségű Nickel + Chrome fémfelület kezelést az alumíniumra. Ezzel a technikával csak a Team Plating Hungary Kft , vagy maximum egy másik német cég rendelkezik Magyarországon. Nyitottak vagyunk minden észrevételre az ügyfeleink részéről, válaszolunk az észrevételekre és minél gyorsabban megoldjuk.

Az eltelt időben kénytelenek voltunk megszüntetni a horgany vonalat és átalakítani Nikkel / Króm vonalra, mivel sokat nőtt ez a tipusú felület kezelés igény.

2019 január végétől kettő nagy teljesítményű Nikkel / Króm termelő vonal müködik. Ezzel a két vonallal nem csak nagyob mennyiséget tudunk termelni de sikerült kiküszöbölni a termelés kiesést müszaki problémák miatt, például szürő, egyénirányító meghibásódás. A két vonal függesztett alkatrészekre van kialakitva, de szeptember végétől tudunk vállalni dob munkát is Nikkelezésre.

A jövöben tervben van a horgany és a Cink / Nikkel vonal újra indítása, mivel többen a régi ügyfelekből jelezték felénk a sajnálatot, hogy ezzel leáltunk.

 

Ni Cr Alumíniumra Ni Cr fémre alátétek Ni Cr fémre Ni fémre rézre Ni Cr